Avaliações de FEBO Zwolle

Avaliações recentes

4.0
-
21 abril 2022

Bestelling geplaatst om op een bepaalde tijd af te halen, eenmaal aangekomen bij de FEBO was het ontzettend druk en er stond een jonge meid helemaal alleen! (23.00 uur) niet echt verantwoord. Bestelling duurde veel langer dan gepland en eten was ook niet van de beste kwaliteit..

.
21 março 2022
Martin
13 março 2022
Marjolein
20 fevereiro 2022

Heerlijke burgers. Friet niet krokant. Vriendelijke bezorgster. Voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mel
23 janeiro 2022

Heerlijk en lekker en snel en vers

Aydin
23 dezembro 2021

Geen saus en geen ui, wel besteld en betaald. Helaas

Claudia en Gerrit
28 novembro 2021

NOOIT MEER!! De kipbukket had heerlijke kip... De saté kroketten, die nabezorgd moesten worden, waren bijna koud en zat geen kraak of smaak aan... de patat was gelukkig niet allemaal slap, maar dat was waarschijnlijk omdat de stukjes te klein waren om slap te hangen. Het is lang geleden dat ik wat van de Febo heb gehad, ik weet niet wanneer ze zijn geswitched van leverancier, maar hiermee doe je mij geen plezier. De grill burger speciaal met extra Becon was een aanfluiting. Alleen een broodje met saus een plak becon en iets wat waarschijnlijk door moest gaan voor een hamburger maar er uit zag als een versleten schoenzool. De rest wat er op hoorde te zitten zat er niet op... Kaas, uitjes, augurk... Niks. De dubbele shoarma burger met upgrade naar een trippel miste de broodjes tussen de burger. Waren gewoon drie lappen schoenzool op elkaar en ook zonder de toppings. Dat voor €40,- (oke, incl bezorging en fooi) vind ik een schande. De 3 sterren voor de beoordeling van de b

D.Wiersma
22 novembro 2021

Bij een minimale bestelgrootte van 15 Euro word je gedwongen om bij 2 personen te veel te bestellen en de helft weg te gooien. Geen Febo meer in onze gezinsamenstelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Casimir T
31 outubro 2021
ZAP ZERO
14 outubro 2021
Trompetter
27 agosto 2021
Dennis kappers
8 agosto 2021

Altijd vrolijk en vriendelijk personeel dat je eten komt bezorgen en het eten is ook nog van super kwaliteit en goed warm.

Elizabeth Platje
2 agosto 2021

Patat was half rauw. Frikandel speciaal is jarig met de saus

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nijboer
26 junho 2021

was weer top

A
16 junho 2021

Bezorger was optijd en vriendelijk. Eten was warm en lekker. 1 bakje saus was onderweg opengegaan en was over de gehele tas gegaan. Niks over het eten gegaan gelukkig, zoiets kan gebeuren

Dennis kappers
13 junho 2021

Altijd warm en zeer vriendelijk personeel ook op zondagen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bé
12 junho 2021

Alles was goed van temperatuur en wat ik goed vind is dat de friet goed verpakt is. De bezorgster was zeer vriendelijk

Natasha
28 maio 2021

Zoals altijd lekker!! Nog niet te beginnen over de bezorger... ;)

Jackie
23 maio 2021

Hapjes besteld voor bij de borrel en die werden keurig verpakt en op afgesproken tijd geleverd.

Seinen
15 maio 2021

De kaassoufle ontbrak bij de bestelling waar we wel voor betaald hebben

Cafe de pul
8 maio 2021
Dennis
17 abril 2021

Snel geleverd alsnog en een vriendelijk belletje dat ze de bezorg site uber niet konden bereiken

Wilfred
15 março 2021

Prima op tijd, tas doordrenkt door omgevallen bakje satesaus, andere bakje was half gevuld met saus, geen 100 ML dus duur bakje saus.

anita
28 fevereiro 2021
Annely Pruim
30 dezembro 2020

Het was snel, de milkshake was koud de patat warm. Top!